Kozijnen

Nieuwe kozijnen kopen, is iets wat u waarschijnlijk niet vaak zult doen. Welke voordelen kunt u behalen wanneer u kiest voor nieuwe kozijnen?

 

Het kan lonen om bijvoorbeeld slecht geïsoleerde kozijnen te vervangen. Houten kozijnen zijn traditioneel gezien de meest gebruikte soort. Dit komt omdat hout goede isolerende eigenschappen heeft en gemakkelijk te bewerken is.

 

De prijzen van nieuwe kozijnen zijn uiteraard afhankelijk van de afmetingen, maar ook de houtsoort speelt mee. Een groot kozijn heeft meer materiaal en is daarom duurder dan een klein model.

 

Wat doen wij? Wij komen gratis de maten van uw kozijn opmeten. Aan de hand daarvan maken wij een offerte zodat u kunt zien wat u precies moet betalen voor het nieuwe kozijn. U kunt dan o.a. kiezen of het nieuwe kozijn gegrond moet worden, of dat u het oude kozijn zelf verwijderd.

 

Na opdracht maken wij het kozijn op maat en komen wij het op afspraak plaatsen. Ook de (nieuwe) beglazing plaatsen wij zodat het weer netjes wind en waterdicht is.

 

In het kort:

  • nemen wij de maten van het kozijn en de eventuele ruit op
  • verwijderen wij het oude kozijn
  • gronden wij het kozijn
  • plaatsen wij het kozijn
  • plaatsen wij de ruit

Voor een vrijblijvende offerte kunt u contact met ons opnemen.