Keukens

Bijna in elk huis dat wordt opgeknapt of gerenoveerd komt de keuken ter sprake. Wat gaan we met de keuken doen? Gaan we de keuken opknappen of kiezen voor een nieuwe keuken?

 

Een nieuwe keuken moet natuurlijk zorgvuldig worden uitgezocht binnen uw budget en moet voldoen aan uw eisen. Met de keuken gaat u meestal een bestaande keuken renoveren. Denk goed na over de functie, de sfeer en het gebruik.

 

Een groot voordeel van keukenrenovatie is dat het in de meeste gevallen goedkoper is dan een nieuwe keuken kopen en laten plaatsen. Ook al zijn de kosten niet hoog, de keuken krijgt wel een compleet nieuwe uitstraling. Als u graag een nieuwe keuken wilt maar bijvoorbeeld geen budget hebt om een nieuwe keuken te kopen dan is keukenrenovatie een perfecte optie. Omdat de kosten lager zijn dan een nieuwe keuken, is het vaak zo dat uw huis door keukenrenovatie een grotere waardestijging krijgt.

 

Wat doen wij? Wij kunnen voor u een nieuwe keuken helemaal op maat maken. Renoveert u een keuken, dan maken wij bijvoorbeeld de deurtjes zoals u ze wilt hebben en werken de keuken netjes af. Koopt u kant en klaar een keuken bij een ander bedrijf, dan kunnen wij die voor u monteren. Kortom er zijn veel dingen waarin wij iets voor u kunnen betekenen.

 

Voor meer informatie over wat wij kunnen betekenen bij het maken, renoveren of plaatsen van een keuken, neem contact met ons op.

 

Foto's van een keukenrenovatie: